FORUM     AMBIENTonline     GO - Gradnja & Oprema     O nas
Ali si želite povečati ugled in prodajo? . . . . Ali želite prihraniti čas in denar? . . . . Ali se želite pripraviti na poslovanje v 3. tisočletju? . . . . Ali se želite predstaviti milijonom potencialnih kupcev? . . . . Ali se želite predstavljati 24 ur na dan, celo leto? . . . . Ali se želite predstaviti enostavno in poceni? . . . . Ali se želite predstaviti svetovenmu trgu? . . . .

 
logo_p1.gif (1049 bytes)
 
 

PoliTRON, poslovne dejavnosti
Beethovnova 4, 1000 Ljubljana 
tel.: 01/422 00 11  fax: 01 422 00 22
Id. št. za DDV: SI87757699     T.R.: 02010-0091166871 

http://www.AMBIENTonline.net    info@politron.eu 


Podjetje PoliTRON, poslovne dejavnosti je bilo ustanovljeno v začetku leta 1998. V tem času smo izpeljali vrsto uspešnih projektov. Naše najpomembnejši uspehi so razvršečeni na področje interneta in založništva. V letu 1998 smo ustanovili spletni portal AMBIENTonline, ki je vrsto let uspešno dopolnjeval tematske priročnike GO - Gradnja & Oprema ter naše druge dejavnosti povezane z internetom, promocijske dejavnosti in marketinške akcije. Ob prelomu destletja smo izdali mnografijo o največjem slovenskem oblikovalcu Niku Kralju ter angleško knjigo Design for all, all for design (z VŠD). Poleg teh smo izpeljali še vrsto drugih projektov s področja marketinga, oglaševanja, založništva, oblikovanja in marketinga na internetu. V začetku leta 2012 smo pričeli z razvojem inovativne spletne aplikacije na področju e-mail marketinga, v letu 2013 pa se je podjetje PoliTRON, poslovne dejavnosti reorganiziralo v PoliTRON, internet marketing, d.o.o., ki ohranja znanje in ga skozi razvoj novih produktov in spletnih aplikacij implementira na področju novih inovativnih tehnologij.


Dejavnosti podjetja
PoliTRON, poslovne dejavnosti 

  • Tematski priročniki GO (Inštalacije, Gradnja hiše, Kuhinje & Jedilnice, Kopalnice - Sanitarna oprema, Streha & Podstrešno stanovanje, Ogrevanje & Klimatizacija, Obdelava površin - zidovi & oprema, Pisarne - oprema & ideje, Stavbno pohištvo in zimski vrtovi...)

  • AMBIENTonline - Slovenski vir za gradnjo in notranjo opremo

  • Oblikovanje (predstavitvene strani, notranja oprema)

  • Promocijski izdelki (TRON promotion)

  • Založništvo (NikoKralj.com, Design for all, all for design)

  • Marketing

  • Povratne kartice

  • Reklamne akcije (zasnova in izvedba)

  • Podjetniško svetovanje in priprava poslovnih načrtov

  • Trženje oglasnega prostora (


Vaš uspeš je tudi naš uspeh Ljudje se te ne zapomnijo samo po tem, kako hitro si opravil delo, pač pa predvsem po tem, kako dobro si ga opravil.

 

 
logo_p1.gif (1049 bytes)