FORUM     AMBIENTonline     GO - Gradnja & Oprema     O nas
 

AMBIENT.online - slika 3

AMBIENT.online

KAJ JE
AMBIENT
online?


 
 
AMBIENTonline je slovenski informacijski  vir za področje gradnje in opreme. Na enem mestu združuje mnogo slovenskih spletnih strani s to tematiko in še veliko druge vsebine. AMBIENTonline je rastoči vir, ki širi svoje storitve. Vsebino baze pregledujemo in dopolnjujemo z novostmi v slovenskem online prostoru. 
 

Za POTROŠNIKE

in investitorje predstavlja učinkovit vodnik in pripomoček za iskanje informacij s področja gradnje in notranje opreme. Omogoča enostaven in hiter pregled nad ponudbo in lažje odločanje o nakupu opreme in storitev. Nekatere novosti in sporočila so objavljene na strani Obvestila.
 

Za PODJETJA

je AMBIENTonline  medij za komunikacijo predvsem z domačimi kupci. AMBIENTonline je uvrščen v vse domače in najpomembnejše tuje imenike in baze podatkov. Predstavlja učinkovit medij za predstavitev domači javnosti kot tudi za predstavitev izvozno usmerjenih podjetij na globalnem trgu.
Vpis v bazo je BREZPLAČEN in enostaven. Preprosto izpolnite obrazec na strani Dodaj povezavo in po pregledu vnešenih podatkov bo vaša povezava objavljena na ustreznem mestu. Iskanje po bazi je brezplačno.
AMBIENTonline nudi vrsto storitev za MARKETING NA INTERNETU. Če vaše podjetje želi predstavitev na internetu, vas vabimo, da si pogledate našo ponudbo na strani Oblikovanje/Web Design ali nas pokličite na spodnji telefon. Prav tako vas vabimo k oglaševanje na naših straneh. Več o tem si lahko preberete na strani Oglaševanje.

.
Marjan Papež
direktor

 

 

   PoliTRON, Beethovnova 4, 1000 Ljubljana, T: 01/422 00 11, F: 01/422 00 22, info@ambientonline.net
 

Copyright ©1998   PoliTRON   Vse pravice pridržane
Zasebnost / Privacy